resim
Lionel Jules Carole
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 1797
    kendisine sabredilmesi gerektiğini düşünüyordum geçen sezonun ortalarına kadar ama daha sonra baktım ki olacak gibi değil. geliştirilemeyecek hususlarda eksikleri var ve istersen yirmi sene sabret bu eksikleri kapatamaz. bir defa mental sorunları var. dikkatsizlik, dalgınlık... maçın içinde resmen uyuyor adam. arkasına adam mı kaçmış, kademeye mi girilmesi gerekiyor hiç farkında değil. psikolojik olarak eğitmek lazım bu tip oyuncuları ve psikolojik tedavinin sonuç vereceği de meçhul. hele ki türkiye gibi insanın her an tansiyonunun 18'lerde gezdiği, sinir stresin hayatın her alanına yansıdığı kaotik ortamlarda psikolojik eğitimler zor sonuç verir. dolayısıyla bu eksiğini gidermek çok zor.

    bununla beraber inanılmaz alt yapı eksiği var. bilmiyorum genç yaş kategorilerde hangi mevkide oynadı ama eğer bek olarak eğitim almış da bu seviyede kalmışsa ya kendisine verilen eğitim berbat ya da carole'de zekasal anlamda problemler var. teorik futbolu hiç mi hiç bilmiyor. kademe, pozisyon alma, duruş gibi temel seviye defansif bilgilerden yoksun olduğu çok belli. üstüne eksiklerinin de farkına varamayan bir yapısı var. yoksa rakipler sol tarafımızı otoyol niyetine kullanırken gece yatarken ''acaba nerede hata yapıyorum'' der ve eksiklerini gidermeye çalışırdı.

    https://i.hizliresim.com/6XzOZk.png

    kaçırdığı adama bir bakar mısınız? yani mevkisindeki o futbolcuyu farketmemek için bildiğin ayakta uyuyor olmak gerekir. hani cidden farketmiyor, yanlış konumlanma falan değil bildiğiniz farketmeme durumu söz konusu. top o yöne gidince suratında acayip bir ifade beliriyor. ve bu pozisyonun devamı gol oluyor. bunun gibi sene içinde en az on gol yedik.

    https://i.hizliresim.com/G0rVYv.png

    burada da pozisyon aldığı konum yanlış. sol arkamıza bir ara pas atılsa çaresiz kalıp topun ağlara gitmesini seyrederiz. orta sahalar zaten ortada yok. orta sahamız boşluk diye şakalar falan yapıyorduk ama hakikaten boşluktu yani. böyle bir şey yok dünyada. dünyanın en dandik takımları bile sahada bizden daha iyi konumlanırdı, 2016-2017 sezonu galatasaray'ı için söylüyorum tabii.

    https://i.hizliresim.com/4MJ4r4.png : bir carole klasiği...

    https://i.hizliresim.com/XXzA4R.png : bu pozisyonda carole'un horlama sesi kulağıma kadar geliyor. bu arada pozisyon ofsayt falan da değil ha. nizami pozisyon bildiğiniz. yazık.

    kısacası sabretmenin yersiz olduğu bir futbolcu. türkiye'de bu tip bir vakayı eğitemezsin, geliştiremezsin.
    varsa alıcısı 3 milyon 5 milyon demeden satılmalı, kar kardır arkadaşlar. gelecek parayla yeni riskler alırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın