• 23
    galatasaray sözlük, galatasaray ve spor üzerine yazılar yazılan bir platform zaten. ama ak parti, kara parti, ot parti, bok parti vs. gelip galatasaray'ın arazilerine türlü oyunlarla çöküyorsa, yandaşlarını kalkındırıyorsa, sporu siyasete alet ediyorsa tabi ki başlığı da olacak, başlığına da yazılacak kardeşim.

    kimse kimseye durduk yere, mesnetsiz, temelsiz sallamıyor. galatasaray'ın elindekiler bir bir peşkeş çekiliyor peşkeş. görünen köy kılavuz istemez. ederi 10 lira olan stat arazisi 3 liraya hiç ediliyor, değeri 100 lira olan "kupon" arazisi 20 liraya türlü katakullilerle indiragandi yapılmaya çalışılıyor, üstüne bir de galatasaray'a yardım edilmiş gibi minnet bekleniyor, sonra vay efendim sporda siyaset olmasın, parti başlığına yazılmasın bilmem ne. birazcık idrak yeteneği olan 6 yaşındaki çocuk bile farkına varır gerçeklerin ve dönen dolapların. takım tutar gibi tuttuğunuz, hiçbir yanlışına yanlış diyemediğiniz, her haksızlığına göz yumduğunuz partiye leke sürdürmeyeceksiniz diye şekilden şekle giriyorsunuz. haksızlığa uğrayan galatasaray, ama mağdur olan her zamanki gibi malum parti. bu kadar mı haktan hukuktan uzaklaştınız? bu kadar mı kör abi vicdanınız?

    evet buradaki ortak payda galatasaray. eee o zaman bir zahmet şu parti fanatikliğini bırak da biraz objektif olup hakkı yenen kulübün için iki kelam et. yanlışa yanlış demek bu kadar mı zor? hem burası galatasaray sözlük diyeceksin, hem de oynanan oyunlara tepki göstereceğine kalkıp parti sempatizanlığı yapacaksın. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama.

    malum parti stat açılışlarında şov yapar, maçlarda pankart ve posterlerle gövde gösterisinde bulunur, bu gibi olaylarla spora defalarca siyaset karıştırır, bazı arkadaşların gıkı çıkmaz ama ne zaman bir yanlış yapar, eleştirilir, o zaman bu arkadaşlar mantar gibi ortaya çıkıp spora siyaset karıştırılmasın bık bık diye duyar kasar. canlarım benim. kimse kusura bakmasın da ben hayatımda bu kadar ikiyüzlü bir güruh daha görmedim arkadaş. vallahi pes.
App Store'dan indirin Google Play'den alın