resim
Lionel Jules Carole
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 1786
    bugün takımdan ayrılsa, ileride çok iyi hatırlayacağım fransız sol bekimiz.

    carole'un takıma katıldığı 2015 yazında, işim dolayısıyla 1 aylığına moğolistan'ın başkenti ulanbator'daydım. transferleri de takip edemedim haliyle. ülkeye döndüğüm hafta bernabeu kupası'nda real madrid'le maçımız vardı. arkadaşlarla biraları alıp maçı izlemeye gittik.

    bu arada bana yeni transferleri anlatıyorlardı. carole'dan öyle bir bahsettiler ki marcelo zannedersiniz. yok yeni evra, yok gözü kapalı isabetli orta açıyor, yok top geçer adam geçmez falan neyse heyecanlandım ben de. eve gittik maç başladı, oturduk izliyoruz.

    carole sanırım o gün hayatının maçını oynadı, sol tarafı otoban yapmıştı. rakip real madrid. gidiyor geliyor, kademeye giriyor falan. hani bir de cezayirli olsa " aynı ben " diyeceğim yani*. hatta aynı maçta mükemmel paslaşmaların ardından sol taraftan içeri bir orta kesti, umut bulut net golü kaçırmıştı. bu arada nasıl kakaladık ama bu salağı kayseriye hahahahahah. neyse.

    o günden sonra carole'u yüksek paralara avrupa'ya satabileceğimiz hissi uyandı bende. hala da bekliyorum işte :(

    sonrasında çok bozdu kendini, kötü takımın içinde daha kötü göründü. ancak saha içerisinde galatasaray'a yakışır şekilde mücadele etti. saha dışında menajer oyunları yapmadı, taraftarla arasını iyi tuttu. takımda gruplaşmaya yol açmadı, hocaların arkasından iş çevirmedi.

    diyeceğim o ki, performansı düşmüş olabilir ama sadece 1.5 milyon euro'ya takımımıza katılmış olan bir scout transferiydi. 3.25 milyon euro piyasa değeri olduğu düşünülünce, kötü bir transfer olduğunu söylemem.

    sevin bu çocuğu. nefret kusacaksanız yasin falan var orada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın