• 95
    ben galatasaray'ı çok özledim ama kendi evinde rakibini boğan, 10 gün karanlıkta bekletilmiş gibi sahaya çıkan galatasaray'ı, fatih hocamın olduğu dönemlerdeki gibi 10 kişi rakip sahaya yerleşip deliler gibi pres yapan galatasaray'ı, mancini hocam varken iç sahada inanılmaz organize hücum eden denk getirdiğine 5-6 tane atan, 3'ten sonra frene basmayan galatasaray'ı, maçlara necati-hakan şükür-hasan kabze-ümit karan dörtlüsüyle çıkan gerets'in hücum futbolunu özledim, artık sahaya baktığımda galatasaray'ı görmek istiyorum, tabiri caizse blitzkrieg(almanların 2.dünya savaşındaki saldırı taktiği) görmek istiyorum. tekmeye kafa atsın, her top için savaşsın, rakibin üstüne kabus gibi çöksün.

    o kadar uzun zaman oldu ki bunlara hasretliğimiz, biliyorum başımızda bir yağlı surat, bir hırvat dağlısı varken daha da devam edecek bu hasretlik.

    ama insan umut ediyor be işte, nolur lan tudor sen karabük'ü 110 km koşturan adamsın. şu elindeki kadro o kadar koşsa biraz da organizasyonla 85 puan yapar şu ligde. gözünüzü seveyim oynayın lan.

    başlayalım mı?(khaleesi başkandan gelsin, not:jon snow)

    #bugüngünlerdengalatasaray
App Store'dan indirin Google Play'den alın