• 1572
    messi'yi çıkartınca geriye hiçbir şey kalmayan takım. ben yazmaktan bıktım, bunlar kerizlik yapmaktan bıkmadı.

    sıfır abartıyla söylüyorum: takım messi'nin orta sahada topu almasını, adam geçmesini, oyun kurmasını ve pozisyonun sonunda da golü atmasını bekliyor. rezil hale düştüler. messi'yi çıkarttığın an cl 2.turunda arsenal'e karşı bir şansı yok bu takımın.

    1 yıldır söylüyorum, vasat adamlarla dolu kadroları. mesela pique diye bir adam var, güya savunmanın lideri. bu adamı en büyüğünden en küçüğüne her takımın forveti geçiyor, kafa topu falan alıyor. bunun rakiplerdeki muadili: ramos, chiellini, boateng.

    yanında umtiti diye bir eleman var. kim lan bu herif? rakiplerdeki muadili: varane, hummels, barzagli.

    sağ bekte vidal diye bomboş bir topçu var. orta yapmayı bilmez, ekstra hiçbir özelliği yok ama barca'nın sağ bekinde. bildiğin orta yapmayı bilmiyor adam, evet barca'nın sağ beki.

    ortada rakitic diye bir eleman var, eyvallah bu adam iyi mücadele ediyor ama yetersiz ve korkağın önde gideni. yok abi adam hiçbir şey denemiyor aldığı her topu dibindeki messi'ye vermekle meşgul. başka hiçbir numarası yok. yedeği de arda, yuh amk.

    hala vasat, saçma sapan adamları kovalıyorlar. ter stegen, alba, busquets, iniesta(o da istikrarsız) messi ve suarez dışında hiçbir oyuncuları kendi hedeflerinin kaldırabileceği adamlar değil. messi de bir yere kadar. adam ona rağmen süper kupada madrid'e meydan okudu. mesela ronaldo'nun golünden önce suarez'e attığı bir pas var, dünya başka da kimse atamaz o pası. ama suarez de gününde olmayınca bir yere kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın