• 548
    en büyük sorunları tarihlerinin en büyük hocasında olan takım. yani arsene wenger'i kast ediyorum. arsene wenger gerçekten ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. artık yaşlanmanın etkisiyle mi böyle oldu yoksa başka nedenlerden mi böyle oldu bilmiyorum ama wenger sapıtmaya başladı artık. ya hocam, sen futbola yön veren 2-3 adamdan biriydin. kenar mahallelerden çıkardığın topçuları süperstar'a çevirmeyi senden daha iyi kimse yapamazdı. sana ne oldu böyle ? futbola yön veren, futbolun zihn-i siniri olan arsene wenger garip garip fantezilere kapılmaya başladı. geçen lestır maçını izlerken gözlerime inanamadım. arsene wenger resmen conte'yi taklit etmeye çalıştı. 5 tane kenar oyuncusuyla 5-2-3 nedir ? ya hadi arka 5'li işe yaradı diyelim - yaramadı tabii- elneny xhaka 2'lisi nedir. arsene wenger'e 2 cümle önce conte'yi taklit etti dedim ama sırf taklit etmeye çalıştığı şey o değil. xhaka'dan toni kroos yaratmaya çalışmak da neyin nesi ? ya da elneny'den kante beklentisi içine girmek büyük aptallık olur. öncelikle bu garip fantezileri bırakması gerekiyor arsene wenger'in. önce artık üstündeki o sinikliği, troll futbol sayfalarına malzeme verecek kararlarından vazgeçmesi gerekiyor. birader, sen zamanında real madrid'i, barcelona'yı elinin tersiyle iten adamsın. kendine gel. sonra takımına o imajı ver ki artık süperstar oyuncuların seni bırakmak istemesin. bunun içinde artık o keseyi açman gerekiyor. tarihi olmayan dandik manchester city 2 tane sağ bek'e 90 milyon euro para verebiliyorsa sen de 2 tane orta saha için o parayı hayli hayli verebilirsin. dünyada zarar açıklamayan ender 1-2 kulüpten birisin. bunu da arsene wenger sayesinde başardınız. ama o parayı xhaka gibi oyunculara değil, naingollan v.b. oyunculara vermelisiniz. çünkü senin ihtiyacın olan orta saha xhaka değil. cazorla'da değil. elneny'de değil. naingollan, vidal, kante, modric gibi oyuncular. oynaman gereken taktik de 4-3-3. çünkü sen de alexis sanchez gibi bir kanat oyuncusu var. ox gibi pırpır bir kanat oyuncun var. ve bunları yedekleyen welbeck ve walcott gibi oyuncuların var. yani her türlü yedeklenir. sen de mesut gibi bir oyun kurucu var. lestır maçında mesut eskisi gibi oynamadı geçen sene diyorlar adamın istatistiği 8 gol 10 asist :d . ya lacazette gibi bir manyak aldın. adamın varlığı yetti sahada geçen maç. bedavaya geçen sene almanyanın en iyi sol kenar oyuncusunu aldın. al işte onların etrafına iki orta saha, stoper falan bitir işi. city ve kadrosu oturunca chelsea dışında bu seneki takımlar çok iyi değil.

    bas parayı yani arsene hocam. yazık ya maçı izliyorum arsenal taraftarları gol yiyince panik oluyor falan. böyle saçma sapan bir şey olabilir mi ?

    arsene hocam bak sana kurman gereken kurmayı haddim olmayarak yazıyorum. vallahi gel dinle şu garibanı sen de kazanırsın epl'in en yüksek bilet fiyatını veren emirates sakinleri de kazansın.

    cech
    bellerin-koscielny-mustafi (inigo martinez transferi)- kolasinac
    naingollan-leander dendocker(anderlecht'li wonderkid. harikaydı bu sene)
    mesut
    ox-alexis
    lacaşk

    yani biz bunları diyoruz ama olmayacak biliyoruz çünkü wenger artık yeni şeyler denemiyor. geçen bir yerde görmüştüm internette. arsene wenger'e scoutları gidip caen'de iki oyuncu var diyor; kante ve lemar. bak bu çocukların geleceği çok parlak diyor. wenger izliyor, beğeniyor. ikisinin toplam maliyet 15 milyon pound civarı tutacak. sözleşme aşamasına gelince wenger vazgeçiyor ikisinden de. şimdi kante'yi 100 milyon pound'a alamazsın. lemar için'de 70 milyon falan verecekler diyor. gerçekten parlattığı topçular'ın neredeyse hepsi hall of fame olsa olacak düzeyde ama bu adam artık eskisi gibi denemiyor bile. yapma hocam yapma kaç yaşına geldin lige yeni adımını atan hocalar senden daha mantıklı işler yapıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın