• 148
    divan kurulu yeni toplanıyor diye eleştirenlere gelsin; bu kurul her ay toplanan bir oluşumdur. her ay da eleştirilerini yaparlar. kimseden çekinmezler. ha aklı basan daha detaylı eleştirir. deli-dolu olan daha sert eleştirir. bu iki özellik aynı kişide toplandıysa o zaten dibine kadar verir veriştirir. kendi gölgesinden korkanlar da silik bir şekilde oturur, çayını içer, sosyalleşir gider. toplumumuzda böyle değil mi zaten! karakterlere göre bir dağılım var..

    önemli olan karşınızda sizi dinleyen başkanın karakteridir. başkan 5 dakika önce ağzına salıncak kurup sallanan adama 5 dakika sonra atıyorum "mehmetciğim!" diye yanaşıyorsa adam ne yapsın. sonuçta orası da divan, ağzına tokadı basacak hali yok.

    bu olağanüstü çağrıyı yapan 40-50 üyeye haklarını verin ve lütfen destek olun.

    divan şöyle divan böyle divan işte dedeler divan işte prostatlılar dedikçe olmuyor sevgili kardeşlerim, orada çırpınanların ellerini zayıflatıyorsunuz.

    abartma diyorsanız cidden abartmıyorum. sonuçta asıl güç sizsiniz. onlar sizlerin de sözcüleridir. benim düşüncem böyledir, yorumlamam bu kadardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın