• 344
    geçen sene 199 liraya aldığım taraftar paketi bu sene 399 lira olmuş. digiturk bu şerefsiz arapların eline geçmeden önce tek maç satın alabiliyorduk, artık haftalık paketle en az 25 lira gömüyorlar. zaten kutuda kapıyı aylık 79'dan açıyorlar.

    galatasaray aşkı ağır basıyor, sezona bir heyecanla başlıyorsun, dursun ve 10. sınıf teknik direktörleri yüzünden daha ilk haftadan sinir krizleri geçiriyorsun, hala bir umut izlemeye devam ediyorsun. ama 4. haftadan sonra severler böyle aşkın ızdırabı deyip yan gözle maça bakıyorsun. eğer evliysen, ilk dört hafta durumu kesen karın, senin artık sinirden maç izleyemeyecek duruma geldiğini görünce, (çocuk yoksa tabi) maçın olduğu günlere plan yapmaya başlıyor. sen de maçı zor şartlar altında cepten izleyebiliyorsun, internet paketin bitiyor, ya da maçkolik'ten falan takip ediyorsun.

    diyeceğim o ki, bu boşa giden bir harcama oluyor. o yüzden 399 lira çöpe atmak için çok para. 199 lira biraz daha göze alınabilir bir rakamdı. anlaşılan o ki, bu sezon başka türlü yollar deneyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın