• 198
    kendisi sözlüğün bir çok yazarından yaşça büyük birisi sanırım. ama bu yaşça büyük olma hadisesi artık pek bir marifet sayılamıyor. takdir edersiniz ki kitaplar , internet , televizyon ve benzeri iletişim araçları insanları belli konularda bilgilendirebiliyor. tamam , kendisi bundan 40 yıl önce falan bu yazılarını yazsaydı belki saygı görebilirdi ama şu an maalesef.

    kendisi inanılmaz bir bülent korkmaz fanatiği bunu anladım. zaten büyük kaptan için olumsuz konuşabilecek bir galatasaraylı daha tanımıyorum. ama antrenör olmak var , futbolcu olmak var. özhan canaydın galatasaray basketbol takımı için efsane bir isimdi ama başkan olduğu zaman aldığı tepkileri gördük. sanırım bu yazar yarın bir gün hakan şükür antrenör olsa küme düşürene kadar savunmaya devam edecek. her neyse , kendisi için pek fazla şey söylemek istemiyorum. çünkü ben bu yazarın sağlıklı ve objektif bir şekilde yazdığına inanmıyorum. ya dikkat çekmek istiyor ya da futboldan hiç anlamıyor. en muhtemel ihtimal ise rijkaard ile aralarında büyük bir husumet yaşanmış. zira kendisi http://www.rerererarara.net/...d&eid=222261 şeklinde bir yazı yazmış. yok artık dedim. "bunu yapmayı öğrettik" dediği insan manav hüseyin değil , biraz daha olgun cümleler bekliyorum kendisinden.

    ve bir entrysinde "rijkaard ve saç kesimi" üzerine ir şeyler yazmış. yapma be abi , bak böyle irni de olmaz metafor da" demek istiyorum.

    hemen edit : ben vazgeçtim. artık çetin çiftçioğlu çıksında el sallayalım gülümseyerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın