• 154
    üstteki in gs we trust'ın yorumuna katılıyorum bence gol yiyene kadar iyi gidiyordu takım ama bu bir hazırlık maçı hoca herkese az çok şans verdi. benim birkaç eklemek istediğim nokta var.

    1.dediği gibi fernando stoperlerin arasına girip oyunu onları kanada iterek kuruyor. burada önemli olan top tekniği iyi stoperlerin olması chedjou gibi. gördüğüm kadarıyla bunu en iyi yapabilecek stoper ikilimiz koray-maicon. özellikle koray-maicon-fernando-ndiaye uyumu daha ilk defa birlikte oynamalarına rağmen hoşuma gitti. ne yapmak istediğini bilen ve bunu hızlı uygulayan oyuncularla tempo sorunumuz ortadan kalkacaktır.

    2.gördüğüm kadarıyla pozisyon üretmede sıkıntı çok yaşamadık, en büyük problem kanatlara güzel ve hızlı bir şekilde oynandığında beklerin bu topları ezmesiydi. özellikle carole'ün yerine asamoah gibi bir transferi çok istemiyordum ama bu maçı izledikten sonra elzem olduğunu düşünüyorum. sol açıkta garry idare edebilir ama bekler etkili ortaları kesemezse sol tarafımız ölü olacak gibi bu sene.

    3.ilk yarıyı çok izleme şansım olmadı ama eskişehir maçı ve biraz sevilla bilgimle sağ beki mariano rahat bir şekilde götürür, önüne feghouli de sonunda gelirse gomis'in şu direk dibinden kaçan kafaları gol olmaya başlar diye düşünüyorum. gomis'in golleri kaçırması kötü ama bunlar hazırlık maçları ve önemli olan o pozisyonlara ne kadar girip giremediği. biraz daha atik hamleler ve tek vuruşlarını oturtursa iyi bir golcü sezonu geçirebilir bu kadroyla.

    4.belhanda biraz daha kısa paslarla, verkaçlarla oynamayı seviyormuş gibi gördüm ben. ndiaye-belhanda-fernando 3'lüsü uyumu sağladığında artık o pres yediğinde topu kaleye dikip reboundları toplayamayan görüntümüzden sıyrılacağız gibi. ama işte bu kısa paslardan sonra kanada açılan toplarda üretkenliğimiz bitiyor, sol açık değil de sol bek transferi şart gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın