resim
Neymar da Silva Santos Júnior
Takım:Al-Hilal
Mevki:Sol Kanat
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 395
    ispanya hukuku hakkında tam bir bilgim yok ama la liga burada 2 şirket arasına girmekte sadece. çok problem çıkartabileceklerini sanmıyorum çünkü sözleşme oyuncu ile kulüp arasında. yani neymar ile barcelona'nın arasına var güçleriyle girmeye çalışmaktalar. bir kere aq psg ile legal olarak alakası bile yok olayın çünkü ispanya iş sözleşmelerinde buyout zorunlu ve bunu çalışan, çalıştığı şirkete kendisi veriyor. yani neymar adına psg para yatırıyor ve sözleşmesi boşa düşüyor neymar'ın.

    tabi buradaki asıl bomba la liga gibi leş bir organizasyonun araya karışmaya çalışması. la liga fifa'dan daha kötü bir organizasyon. geçen sene la liga başkanı hapse atıldı zimmetine para geçirmekten. şu anki ortalığı karıştırmaya çalışan eleman (ismi teber) başkan yardımcısıydı ve geçici olarak başkanlık görevinde. burada bitmiyor tabi; teber hakkında da şu anda yolsuzluk soruşturması var sadece hapiste değil.

    marca'nın haberi de bu yönde zaten: http://www.marca.com/...a4741fb698b4638.html

    --- alıntı ---

    marca has been told that laliga cannot block neymar's transfer due to the agreement that was made in the contract and so fifa are set to agree to the provisional move. along with this the financial fair play ruling is a decision to be made by uefa and it will be after august 31st that it will be known if psg have complied with it or not.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın