• 1
    galatasaray'ımızın yeni sezon planlamalarında gördüğüm kadarıyla hedef alınan durum. serdar aziz'in yerine yabancı stoper transferi yapılırsa ilk 11'de 11 yabancı olmuş olacak. peki bu durum bizim için iyi bir olgu mu?

    göründüğü üzere yeterli seviyeye ulaşabilen türk futbolcu azlığı, ulaşanların da büyük takım yükünü kaldıramaması, taraftar baskısı, türk futbolcu piyasasının haddinden fazla pahalı olması, yeterli seviyedeki futbolcularımızın artık yurt dışı takımlarına açılması, yaptığımız türk futbolcu transferlerinden ağzımızın yanması ve yanıyor oluşu sanırım bizi 11 yabancıya doğru itti.

    her ne kadar geçerli sebepler olarak görülse de bu durum beni üzmektedir. kaldı ki bu takım 2002 dünya kupasında mücadele eden türkiye milli takımının ilk 11ine 7-8 futbolcu vermiş bir takımdı. şimdi ise ilk 11 i geçtim, milli takıma çağırılan sadece 2 3 oyuncumuz var.

    çözümü en kısa sürede bulmamız gerek. yedek futbolcularımızı alt yapıdan gelen yeteneklerden seçmek çözüm zincirinin ilk halkası olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın