• 44
    nedense şaşırtıcı geliyor buradaki bazı yazarlara ama galatasaray divan kurulu üyesinin başkan olması gayet normal bir şeydir. 2013'ten sonra fatih terim'in kulüple alakası kalmadığını sanıyorlar ama gerçek hiç öyle değil.

    2000 sonrasında tarihimizin en kötü başkanlarının altında 9 yıl geçirdik, özhan canaydın sırf liseli olması sebebiyle 6 sene o koltukta kaldı. aynı şekilde non-liseli adnan polat başarısızlıklar sonunda 3 senede koltuktan indirildi. şuanda bir başka liseli çapsız dursun özbek tarafından yönetiliyoruz.

    yani fatih terim'in galatasaray başkanı olması hiç de absürt bir olay değildir.

    beckenbauer nasıl bayern munchen başkanlığı yaptıysa bizim de kendi efsanelerimiz başkan olabilmeli. aslında en mantıklısı bu olur ki; futbolu futboldan gelen insanların yönetmesi oldukça akla, mantığa uyan bir durum.

    aksi halde; tüpçüler, otelciler, inşaatçılardan başkan/yönetici olunca neler olduğunu görüyoruz.

    edit: futboldan gelen birinin başkan olmasıyla transferlerde yenilen kazıklarda ciddi bir azalma olacağını tahmin ediyorum ve aynı şekilde alt yapı'da da daha vasıflı oyuncular bulundurulur. bu bile kulübe maddi ve manevi olarak yüksek derecede bir ivme kazandırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın