• 12
    yarışın en keyifli anı şuydu galiba;

    https://streamable.com/snj42

    bildiğiniz gibi massa iyi hissetmediği için onun yerine williams rezerv pilotu ve sky sports f1 muhabiri olan paul di resta yarışmıştı. kimi de yol vermede sıkıntı yaşayan di resta'ya tur bindirirken böyle diyor ahahahahahah.

    ferrari'nin kolay götürebileceği bir yarıştı fakat vettel direksiyonda sıkıntı yaşadı. pit duvarı da onu önde tutup kimi ile hamilton'a karşı nereden baksan 15 turluk bir savunma yaptı galiba. kimi'nin seb'e hediye ettiği bir yarış oldu.

    başka şeylerden de bahsedelim. hulkenberg ile magnussen arasında bir husumet yaşandı;

    https://twitter.com/...s/891665506691936257

    https://twitter.com/F1/status/891680991940460545

    hulk elini uzatıyor, mag kabul etmiyor, hulk "bir kez daha en sportmen olmayan pilot olduğunu kanıtladın" diyor, magnussen de "suck my balls honey" diyor. asdıajkşs eric cartman mısın ulan.

    startta verstappen ilk virajda iyi bir çekiş yakaladı, ikinci virajda kilitlenme yaşayınca ricciardo'ya çarptı ve radyatörünü deldi. ricciardo ikinci virajda yarış dışı kaldı. yarış sonrası "takım arkadaşının arkasında kalmayı sevmiyor galiba. bu yaptığı deneyimsizlik değil, toyluk (immaturity)." falan diye baya bir gömdü. başka şeyler de söyledi de şimdi çok uzatmayalım.

    kimi çok iyi sürdü ve günün pilotu oldu ama bana göre günün yıldızı fernando alonso idi. yarışı 6. sırada bitirdi, günün en hızlı turunu attı, bugün de doğum günüydü. iyi ki doğdun nando.

    https://twitter.com/F1/status/891660205192355840

    https://twitter.com/...s/891674300138364928

    mercedes'te hamilton arkada bottas öndeydi. hamilton hızlı olduğunu ve kimi'yi geçmek için fırsat istediğini söyledi. mercedes ona 5 tur fırsat verdi. olmayınca bir 5 tur daha verdiler. hamilton tam piçlik yapacak derken son anda yerini geri verdi. veremeyebilirdi çünkü bottas ile arkasındaki verstappen ile 1.5 saniye falan vardı.

    klasik bir macaristan gp'si kadar sıkıcı geçmedi yalnız be. sonlara doğru küçük küçük kalp krizleri yaşadık ferrari taraftarı olarak ama 1-2 yaptık. güzel de oldu.

    macaristan ferrari'nin güçlü olduğu bir gp idi. sezon sonuna kadar ferrari'nin işine gelecek bir singapur kaldı. geri kalanları mercedes pisti. hadi hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın