resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 11379
    ne kadar özbek düşmanı olduğumu her mecradan teyit edebilirsiniz. daha gelmeden nefret ettiğim bir figürdür kendisi ve temsil ettikleri benim için ve "benim galatasaray'ım" ideamda galatasaray'a yakıştıramadığım, imkanım olsa yarın başkan olsam ilk işimin temizlemek olan her pisliğe (basiretsizlik, sığlık, hükümet yalakılığından öte akp'nin atadığı kayyum gibi davranması ve işin kötü tarafı da esas şu, korkuyorum ki ne yaptığı ve neden yaptığına dair en ufak bir fikri bile yok ve mutlu bir adam olması, yüzsüzlük,yalancılık) sahiptir. biz haftanın en güzel saatlerinde şu derde çare düşünürken bunların mutluluğu beni delirtiyor.

    yani şimdi yorum katmadan bazı gerçekleri aktarmak istiyorum değerli arkadaşlar;

    -takımın ortasahanın yolgeçen hanı olduğu teknik anlamda bir gerçek. burada sanıyorum çok ufak bir ırkçı selçuk hastası fanatikler hariç hemfikiriz. bu gerçeği değiştirmek için de belli ki bazı transfer operasyonları yürütülüyor.

    şimdi sizi bilmem ama seviyorum da, sözlük için de önemli bir değer, biliyorum ki doğruluğundan emin olmadan hiçbir şeyi paylaşmıyor ama bende karşılığı şöyle; quaker'a inanma quaker'sız kalma. ben daha kimseyi görmedim kadroda ki en az iki ve artı bir kulübeye üç kaliteli adama ihtiyacımız var. ortada böyle bir gerçek varken bazı yazarlarımızı. tavırları beni şaşırttı açıkçası.

    gel ihtiyacımız var diyelim, al 500k diyelim. aslında daha fazlasını hak ediyorsun da zaten seni geri getirdik diye içerden dışardan sallanıyoruz; idare ediver diyelim, gerisini arkanıza yaslanın ve seyredin sadece.

    endişelerinizi anlıyorum ama gerçekten yersiz.
    bu kadar dil dökmemin sebebi de belki bunun yanıtını hiç bilemeyeceğiz ve böyle üzücü düşünmeye, negatif düşünmeye devam edeceksiniz. bir önyargı daha parçalanmadan kaçacak.

    melo kimseyi yarı yolda bırakmaz raaad olun ;)
App Store'dan indirin Google Play'den alın