resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 11366
    nostalji balonunu patlatırsak, duygusallığı bırakırsak galatasaray tarihinde top koşturmuş en iyi 3 futbolcuyu say deseler cevaplarımdan biri kesinlikle melo olurdu. adamda şut hariç her şey vardı ve formda döneminde her maçında 'bu adam klonlanmalı, gidişi çok berbat olacak.' diyip dururdum.

    cl'de herkesin ayağı titrerken aldığı sorumluluğu, attığı uzun pasları, rakibi götünde sürükleye sürükleye defanstan top çıkarmasını hiç unutmayacağım. top kapmayı tolga ciğerci de yapıyor ama aynı anda bu kadar teknik iş yapabilen, sahada takım için çıldırırken aynı zamanda oyun olarak bu kadar soğukkanlı olabilen, hiçbir zaman sorumluluktan kaçmayan, yeri geldiğinde sabri'yi şamarlayıp takımı ateşleyen bir futbolcu daha elimize kolay kolay geçmez.

    olduğu bel ameliyatı ve yaşı kendisini çöküşe götürmese, formda iki sezon daha geçirseydi florya'ya heykeli dikilirdi.

    yani bu takımda yerini dolduramadığımız çok oyuncu oldu ama ölü hali gittiğinde bile seviye olarak dibi gördüğümüz birkaç oyuncudan biridir.

    maç izlerken adamın oluşturduğu* abartılı 'güven' duygusunu ben bir tek hagi oynarken hissetmiştim. birçok taraftar da benim gibi buna özlem duyuyor zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın