resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 11359
    kafası çalışan bir yönetimimiz olsaydı şu an belki de geçen sene alınmış delaney'in yanına fernando'yu koymuştuk. onların da arkasında ilk yedek 1.5 milyon euro maaşlı melo olsun mu diye konuşuyorduk. melo hala rotasyonda, süreleri iyi ayarlanarak iyi performans verebilir. yahu adam gelecek de 35 maç ilk 11'de 90 dakika oynayacak diye bir kural mı var? kupa maçlarında, kupanın sıkıştırdığı takvimlerde lig maçlarındaki ikinci yarılarda veya ilk yarılarda, son 20 dakikada oynatırsın. kolay iç saha maçlarında oynatırsın. geriye düştüğünde ateşleyici güç olarak kullanabilirsin. aralara giden futbolcularına uzun top yapması için kullanırsın rakip savunma hattı ağırsa.

    fernando-melo orta sahası kurmak işbilmezlik olur. gereksiz de olur kanımca, yeteri kadar verim falan da alamayız.
    ama fernando'nun yanına savunmayı çabasıyla yapan, hareketli, ayağı düzgün bir adam alırsak, fernando-8 numara, melo, tolga ile orta sahayı götürebiliriz. daha istemesek de selçuk var ki, onu ne yapacağız bilmiyorum. acaba melo riera yerine... neyse. şiddete karşıyız.

    edit: donk, umut gündoğan falan da var aslında orta sahada. ya galatasaray orta saha değil, ayrıştırıcı ve birleştirici bir makine alsın. donk, selçuk, umut gibi adamları ayrıştırıp, tek bünyede birleştirelim. belki bir futbolcu ederler öyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın