• 25
    "yok aslında birbirimizden farkımız çünkü biz osmanlı bankasıyız" diye eskilerden bir reklam repliği misali, "yok aslında birbirimizden farkımız çünkü biz türk basınıyız"

    şike konusunda herkes fotoğrafını ortaya koymuş ve herkesin boyunun ölçüsü belli olmuştur. hiçbir medya kuruluşu ve de hiçbir siyasi parti adaletin yanında olma cesaretini gösterememiş, doğruluğun ve dürüstlüğün sınavını verememiştir. yani herkesin karnesi zayıftır ve sınıfta çakmıştır. (istisnalar hariç)

    nasıl ki şike konusunda adaletin ve hakkın değil gücün yanında saf tuttular, bugün de aynı güçlerin etki alanında kavga edip duruyorlar. çünkü zihniyet aynı, kafa aynı, genetik aynı. bakmayın siz birinin sol diğerini sağ görüşlü olduğuna.

    gazeticilerin tutukluluğu ise içler acısı bir durum. yazılarından ve haberciliğinden dolayı gazetecileri zindanlara tıkmak olsa olsa deliliğin bir göstergesidir. başka bir izah tarzı bulamıyorum.

    bu büyük resim içinde cumhuriyet spor servisinin aziz yıldırım reklamı yapmasının yadırganacak hangi yönü olabilir ki?

    şu anda ülkemizde cinnet hali yaşandığından hiçbirşeyin mantıklı bir izahı yok maslesef. üzgünüm demekten başka hiçbir cümlenin de...
App Store'dan indirin Google Play'den alın