resim
Nigel de Jong
Görev:Sportif Direktör
Takım:Hollanda
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 1105
    mls kariyeri hakkında pek bilgi verebileceğim bir oyuncu değil.mls'de sadece 18 maçta forma giymiş.2016 mls sezonu başında gelip sezonun yarısında galatasaray'a transfer olmuştur.

    temposu mls için bile yavaştı.sürekli kendini stoperlerin önüne atıyordu,ayağı düzgün olduğu için takımı geriden pasla çıkartabiliyordu.robbie keane ve gerrard'ın olduğu yerde saha içi lideriydi demek bence pek doğru olmaz.

    kariyerli bir oyuncu olduğu için mls'de saygı görüyordu,ligin genel oyuncu kalitesini düşündüğümüzde normal görebiliriz bunu.artık yetenekleri erozyona uğraşmıştı ve la galaxy onun için emeklilik öncesi kendisini yormayacak bir yerdi ama sağolsun bizim yönetimimiz kendisine daha büyük bir piyango sununca buraya geldi.

    transferi gerçekleşirken de hiç istemediğim bir oyuncuydu.bizim tempoya ihtiyacımız varken,topla alan kat edecek bir oyuncuya ihtiyacımız varken böyle bir oyuncuyu transfer etmek akılsızlıktı.ayrıca 1+1 yerine direk 2 senelik sözleşme yapmak daha da akılsızlıktı.şimdi bir sene boyuncu tıpış tıpış ödesinler 2,5 milyon eurosunu.

    ben kendisine bir talip çıkacağını düşünmüyorum açıkçası ne doğudan ne de batıdan.çıksa bile kimse 2.5 milyon euro vermez.bu sezonu florya'da geçirip ücreti alıp sene sonu yeni ufuklara yelken açacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın