• 850
    kendisine sormak istediğim bir kaç soru var;

    1 - dursun aydın özbek'in "geçmişi araştıracağım" vaadi ile ilgili yabancı bir şirkete yaptırdığı araştırma sonuçlarının kulübe ulaştığını bazı genel kurul üyelerinden öğrendiğim kadarıyla biliyorum. ancak, bu dosyayı açıklamıyor tıpkı rahmetli özhan canaydın'ın defteri gibi kullanarak gelecek seçimlerde ve ibra oylamalarında bu dosyayı lehine kullanmak isteyeceğini düşünüyorum. kendisinin bu araştırma sonuçları hakkında bir bilgisi var mı, en azından teyit edebilir mi?

    2 - 25.07.2017 salı günü yönetim bir toplantı yaptı ve çok uzun bir toplantı oldu. çoğu basın mensubundan farklı bilgiler gelmekte bu toplantı sonucu ile ilgili yani birisinin ak dediğine öbürü kara diyor resmen. bu toplantı hakkında bizleri biraz aydınlatabilir mi bilgisi varsa olduğu kadarıyla?

    3 - tudor'un "lucescu'nun altında çalışırım" beyanatı doğru mu? doğruysa nasıl bir pozisyon düşünülüyor bu ikili için? yani lucescu sportif direktör - teknik direktör tudor devam mı yoksa lucescu teknik direktör tudor yardımcı kadroda falan mı? bilgisi var mı?

    4 - terim'in "federasyondan izin alırsanız gelirim" haberi çıkıyor bir kaç gündür, doğruluğuna inanmasam da teyit edebilir mi doğru yada yalan diyerek?

    5 - selçuk inan ile ilişkiler ne durumda külüple? bazı kaynaklardan kulüp aradığı hakkında bilgi edindim, trabzonspor'un burak yılmaz ile birlikte geri almak istediği söylentileri de dolanmakta bu konuda, kulübün görüşü hakkında bilgisi var mı?

    6 - orta saha için alternatifler kimler? imbula için "büyük bir sürpriz olmazsa bitti" demişti, ama olmayacağı yönünde de çok haber var. fernando - ndiaye vb. isimler hakkında bilgi verebilir mi ne durumdayız transferde?

    7 - sol bek için takviye düşünülüyor mu kesin olarak ve kimler düşünülüyor?

    8 - volkan şen ve mert günok haberleri doğru mu? buna bağlı olarak yasin öztekin ve fernando muslera'nın ayrılabileceğini duydum, var mı böyle bir durum?

    9 - forvet için gomis ve eren yeterli görünüyor mu? değilse alternatif kimler var listemizde?

    biraz fazla ama ne yapalım, o kadar kötü yönetiliyoruz ki çıkan haberlere yalanlama vs. hiç bir şey gelmeyince umudumuz kendisinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın