resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3479
    büyük bir takımda oynayan her yeteneksiz ve kifayetsiz türk futbolcusu gibi arkasında medya vardır. neymiş sakat sakat iğneyle oynayarak risk almış, kendini riske etmiş. adam otuz yaşında oynayabileceği en iyi takımda oynuyor ve alabileceği en fazla parayı alıyor. yaşayabileceği en iyi hayatı yaşıyor. ve riske sokmuş kendini. allah belanızı versin lan leş yiyici o.. çocukları.

    --- alıntı ---

    başlık: yasin öztekin risk aldı, taraftar ıslıkladı!

    haberin içeriği: ayak serçe parmağı kırılmasına karşın iğne ve özel bir kramponla sahaya çıkarak östersund maçında oynayan yasin öztekin’in, sakatlık yüzünden değil, galatasaray taraftarın protestoları üzerine oyundan çıktığı öğrenildi.

    ağrılarına rağmen oynayan yasin’in skor 1-0 olduktan sonra tribünlerin kendisini ve arkadaşlarını ıslıklamasını hazmedemeyerek oyundan çıkmak istediği, maç sonunda da son derece üzgün olduğu belirtildi.

    haberin olumlu düşünmeyi destekleyen kısmı: galatasaray'da eleştirilerin odağındaki teknik direktör igor tudor, maç sonrası basın toplantısında ve yönetim ile yaptığı görüşmelerde gelecek için garanti verdi. hırvat teknik adam, “doğru yoldayız. yeni gelecek oyuncularımızla sadece iyi sonuçlar alan değil, aynı zamanda iyi oynayan bir galatasaray ortaya çıkacak” diye konuştu.

    --- alıntı ---

    alıntı: fanatik gazetesi

    peki taraftar ne yapmalı? taraftar bu ve bunun gibi futbolcu müsvettelerine mümkün olan her türlü protesto imkanıyla tepki göstermeli ve bunların takımdan defolup gitmesini bir şekilde sağlamalıdır. aksi takdirde, komisyonlarına bakan yöneticilerin, avanta peşindeki menajerlerin ve leş yiyici medyadaki satılık kalemlerin oyuncağı olur. taraftarın diğerleri gibi somut, müspet bir menfaati yok. takımının başarısından başka bir amaç ve niyeti yok. işte bundan dolayı taraftar her zaman haklıdır. biz haklıyız!
App Store'dan indirin Google Play'den alın