• 9
    bu aralar galatasaray'ın altyapı kökenli ve türkiye kökenli oyuncuları meselesine kafayı takmış. takımın mevcut kadro kalitesi lig 4.lüğü seviyesinde dahi değil, son 2 sezonda toplam 130m euro maaş ödememize rağmen derbi dahi kazanamamış bir enkaz ortada dururken, galatasaray altyapı kökenli oyuncularını birer, ikişer elden çıkartıyormuş.

    baba iyi misin sen? hakikaten sağlık sorunun var da yayına ilacını almadan mı çıkmaktasın?

    bu takıma 9 ya da 10 tane avrupa seviyesinde yabancıyı koy, yanlarına da yurtiçinden 3, altyapıdan 5 futbolcuyu ekle, son 2 seneden daha ekonomik ve daha güçlü bir takım yaratırsın.

    schalke'nin vermediği toplam yıllığı vermekteyiz. emre çolak, semih, sabri ve balta gerçekten gitmesin mi? kalsın mı? aman avrupa'ya altyapı kökenli oyuncu yazamıyoruz, bunlar kalsın, öyle mi?

    takım, avrupa'da ismi ilk kez duyulan bir takıma ilk turda elendi. sen ne altyapı kökenli oyuncusundan bahsediyorsun? o kadar rezil bir takımımız var ki, altyapı kökenli oyuncuya ihtiyaç dahi duyamıyoruz, çünkü kafadan avrupada yokuz.

    haa, bu arada galatasaray'ın aldığı 3-4 futbolcunun tüm toplam maliyetini ifade etmekte özgürsün. ancak bahsettiğin o maliyet (ki bence de yüksek fiyatlara alındılar) toplam 11 senelik maliyet. yani toplam 11 futbol sezonu için o bedel ödenecek. bir daha satılamayacakları kabulü de sade galatasaray'a mahsus zaten...
App Store'dan indirin Google Play'den alın