• 21
    sadece futbol, basketbol ve diğer spor branşlarıyla alakalı kalmayıp, lisenin kurduğu kafatasçı düzeninde tamamen yok edilerek gerçekleşmesi gereken devrimdir. ortada bir kötü gidişat var ve camianın sinir uçları öylesine uyuşmuş ki, bu kötü gidişata güçlü bir tepki verebilen kimse yok.

    eğer onlar yapamıyorsa biz taraftar olarak gerçekleştirmeliyiz. peki nasıl olabilir bu? artık madde madde oturup konuşılması gerek. sevmesem de şu an galatasaray taraftarını kenetleyebilecek en temel güç ultraslan. onların içinde de sucuk-ekmek tayfası dışında, gidişattan ve yönetimden ve tabi kafatasçı zihniyetten rahatsız olanlar olduğu kanaatindeyim.

    sistematik olarak şu an yapmamız gereken şey; tudor ve yönetimin gönderilmesi. eğer yönetimi devirebilirsek tepkimizle, lise içinde de büyük bir hareketlenme başlayacaktır. peki dursun nasıl devrilir? ben bunun için organize planlar yapılması taraftarıyım. mesela dursun özbek'in sahibi olduğu kurumlarda protesto yürüyüşleri düzenlenebilir. keza lise önünde de ciddi protesto eylemleri gerçekleştirilebilir. elbette valiliğin izni alınarak. bu protestolar çok yoğun ve sistematik olmalı. akabinde kulübün maddi kaynaklarını kesmeliyiz. bu demek oluyor ki, hiç bir şekilde ürünleri almamalı, maçlara gitmemeli fakat her maç günü stadın dışında toplanarak tepki göstermeliyiz. musluk kesildiği zaman emin olun bir şeyler sarsılacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın