• 3
    valla ne yalan söyliyim 2017/2018 sezonunda galatasaray'a transferi için geçen isimlerden neredeyse hiçbirini daha önce izlemedim, bazılarının adını bile duymadım. bi gomis'i izlemişimdir, belhanda'yı izlediğimi hatırlamıyorum, maicon'u da izlemedim diye biliyodum meğer emirates cup'ta bize karşı oynamış falan ama aklımda bile kalmamış yani. zaten ben galatasaray maçları dışında fazla maç izleyen, futbol aşığı birisi değilim.

    ama hayret ettiğim durum, şimdi transfer için bir oyuncunun ismi geçiyor, örneğin mariano. şimdi ben hayatımda bu adamın adını duymadım. ama sözlüğe ve twitter'a falan bakıyorum, herkes bütün sezon takip etmiş mariano'yu heralde, kesin gelsin bize çok uyar, oyun tarzı şöyledir, tam aradığımız adam gibi sürüyle yorum var. şimdi bu yorumlar cidden daha önce mariano'yu takip edilip yapılıyorsa helal olsun derim, adam sevilla'nın kaç maçını izlemiş 90 dk. ve mariano'yu tanıyor. ama nedense yapılan bu yorumların çoğunun youtube'dan 5 dakikalık mariano goals and skills videosu izledikten sonra yapıldığı gibi bir düşüncem var.

    mariano sadece bir örnek, belki de cidden tam aradığımız adam, çok iyi topçudur. ama şimdi sürüyle oyuncu ismi geçti lemina'sı, imbula'sı. ben açıkça söyliyim hayatımda ne lemina'yı izledim ne imbula'yı. 5 dk lemina'ya youtube'dan bakmıştım bi. ama şimdi bu tarz isimlerin altına yazılan süper topçu, tam aradığımız adam, orta sahayı tek başına emanet et, yorumlarının çoğu maalesef güvenilir gelmiyor. herkes futbol aşığı, imbula'nın, mariano'nun, lemina'nın daha önce sürüyle maçını izlediyse bilemem tabi. artık sosyal medya bu transferler yapılırken ciddi etki ediyor. o yüzden adam akıllı izlemediysek şişirmeyelim şu adamları lütfen, sonra elimizde kalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın