resim
Fernando Francisco Reges
Takım:Internacional
Mevki:Ön Libero
Yaş:36
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 50
    manchester city'de önceki yıllara oranla bu sezon daha az fırsat bulmasında guardiola'nın topla yaratıcı oyuncuları sevmesinin etkisi büyük olan futbolcu.

    bu noktada beklentiyi iyi ayarlamamız gerekiyor. istediğimiz oyuncu tipi nedir? iki tane çift yönlü orta saha mı istiyoruz, yoksa defansif özellikleri güçlü bir oyuncunun yanına top kullanma becerisi yüksek bir orta saha mı?

    fernando şüphesiz ki defansif özellikleri güçlü oyuncu tanımının içerisinde kendine yer bulacak. yaz başından beri vainqeur'ün neden hep ''bekletilen'' ve ''listenin aşağılarında'' olan oyuncu olduğunu daha iyi okumlayabiliriz sanırım. zira fernando, vainquer'den farklı olarak iyi paralara transfer yapmış, porto döneminde de savunma özellikleriyle fark yaratmış ve city'de de, son seneye kadar, ciddi katkı vermiş bir isim. vainquer ise daha düşük profilli bir futbolcu kardeşimiz. tam da bu noktada tercihimizi fernando'dan yana kullanmış gözüküyoruz. yapmamız gereken hamle; kendisinin yanına topla ilişkisi çok iyi olan, eğer içerisinde barındırıyorsa, savunma özellikleri de bulunan bir oyuncu bulabilmek. ancak önceliğin top kullanma becerisinde olması, takım içi rolleri belirlemede bize fayda sağlar.

    fakat ismi geçen oyunculara bakarak fernando'nun yanına daha çok oyunu çift yönlü oynayabilecek bir futbolcu aradığımız çıkaramında bulunabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın