resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 14864
    https://twitter.com/...s/883984081075265536

    bu adam olmadı mı isveç sekizincisiyle oynanan maçta pozisyona bile giremiyoruz. bu mantıkla sneijder'in şov yapması lazımdı bu maçta. zira ligin ilk altı sırasındaki takımlara yalnızca bir asist yapan oyuncuydu.

    ne yazık ki sözleşmesi feshedildi. adam giderken hiçbir şey istememiş, ceketini alıp, pılını pırtını toplayıp çekip gitmiş. zamanında kıçından ayrılmadığımız, bazılarının hala adam yerine koyduğu, sözüm ona diğer "sarıyla kırmızının çocukları" da sözleşmeleri feshedilip gidecekler. bakın o zaman bu it oğlu itler nasıl kuruşu kuruşuna pazarlık yapacaklar.

    sneijder bu takıma bir dünya şey kattı, ayrılırken de bu takımdan hiçbir şey istemedi, hiçbir şey almadı. elbette emeğinin karşılığını er ya da geç almıştır. fakat ayrılırken bu takımdan hiçbir şey almadı, adam resmen beş kuruş para talep etmemiş. fakat bu taraftardan çok şey aldı. arkasında koskoca galatasaray taraftarının kalbini de yanında götürüp gidiyor.

    gerçi koskoca galatasaray taraftarı dedim de, çoğu da bir işe yaramıyor. öteki türlü olsa çoktan dursun özbek yönetimini def etmişlerdi. buna ben de dahilim, ne yazık ki.

    hakkını helal et ne olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın