resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 14817
    efsaneler unutulmaz. sen hollanda'da ve galatasaray taraftarının kalbinde her zaman güzel yerlere sahip olacak, güzel bir şekilde anılacaksın. tudor denen vasıfsız, korkak, kompleksli adamlar ise tarihin tozlu sayfalarına gömülmeye mahkumdur. kendisi birkaç ay sonra galatasaray'dan şutlandıktan sonra futbol literatürüne "sneijder'i istemeyen teknik direktör" olarak geçecek. bu rezillik ona yeter de artar bile. galatasaray'dan sonra kendisine doğru düzgün bir kulüp bile bulamayıp futbol dünyasında bir daha esamesi dahi okunmayacak.

    sen wesley, sen her zaman benim kalbimde diğer efsanelerimizin yanında olacaksın. taffarel, hagi, popescu, bülent, melo, muslera neredeyse sen de hep orada olacaksın. seni asla unutmaycağım. iyi ki geldin bu takıma ve bizi onlarca defa sevince boğdun. geldiğin gün dün gibi aklımda. ilk formamı senin için aldım. 3 tane formam var, 3'ünde de senin adın yazılı. sözlükteki nickime de ilham kaynağı oldun. öyle çok seviyorum seni işte.

    olmasaydı böyle sonumuz keşke. şu an çok üzgünüm. ciddi ciddi galatasaraylılığımı sorgular oldum bu haysiyetsizler yüzünden. böyle vefasızlık olmaz. bu takım son 4 senede elde ettiği başarıların çoğunu sana borçlu. 4. yıldız da bunlara dahil. bu vefasızlığı asla unutmayacağım. sana bunu yapan haysiyet yoksunlarını asla unutmayacağım. bunun sorumluları umarım en ağır ve acı şekilde bunun cezasını öder.

    elveda wesley, elveda 10...

    :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın