resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 14788
    cümle içinde kullanacağım 'ama' kelimesine tepki verme anlamında isteyen renktaş istediğini düşünebilir. gitmesini isteyenlerdendim, hala da aynı fikirdeyim ama böyle kovarcasına plansız programsız sözleşme feshedilerek yollanması ne akla ne mantığa sığar. hayır yani adamdan nefret ediyor olsan yine oturur düşünürsün ki bu adamın ismi var, dünya üzerinde futbola kıyıdan köşeden bulaşmış milyonlarca insanın ismi cismini ezbere bildiği marka bir futbolcu. sözleşmenin yükü sana ağır geliyor olabilir -ki en büyük eleştirim bu noktadaydı- oturup moral motivasyonunu arttıracak yolları ararsın, takımı onun etrafına kurarsın. kurmuyorsan, oluşturulacak yeni kadroda üstleneceği rolü anlatırsın. ayrıca yine sözleşme konusunda, takımda en yüksek ücreti alsa da ilk gönderilecek adam değildi hiçbir zaman. hadi diyelim ilk gönderilecek adam bile olsa, bu şekilde gönderilecek adam değildi hiçbir zaman. tekrar vurgu <hiçbir zaman>. lan takımda yasin denen bir yetenek fakiri var, 398649378 kere takımdan kovulup geri gelmiş. 'disiplinsizliğe giriş' kitabı yazacak seviyeye ulaşmış, basından her yerden adamın zam beklentisi haberi fışkırıyor, adam hala takımda hala takımda amk. diğer yüksek ücretli paşazadeleri saymaya gerek yok zaten. her birine ayrı ayrı roman yazılır. gündem olmuyorlar, bir gündem olsalar basında şurada burada, arkası gelecek de işte neyse. gündem olmama sebeplerini de herkes az çok biliyor veya tahmin ediyor zaten.

    gitmesini isteyen biri olarak gidişine kesinlikle mutlu değilim. takım adına mutlu değilim çünkü. çok dertsiz tasasızmışız gibi yepyeni bir kaosumuz oldu, hayırlı uğurlu olsun. olaya iyi tarafından bakayım, dursun'un gidişine vesile olur mu diyorum, önce burnuma sucuk kokuları sonra da kendi kendime bir gülme geliyor.

    plan program yapıp öyle gönderirsin yine hadi ona eyvallah dedim de, beyler zaten yapmış planı yani o detayı unuttum. sneijder'in yerine belhanda düşünülmüş. sözleşmesindeki imzası kurumadan adamı taraftarın önüne attılar. şaka desen şaka olamaz gerçekten kulüpteki işbilmezlik seviyesi hayal edilemeyecek kadar yüksek.

    wesley'in de bize yaşattığı güzel duygularla yolu açık olsun, başarıları daim olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın