• 691
    östersunds'a elendikten sonra bir anlamı kalmayacaktır. zaten muhtemelen yönetim de frene basmıştır ve 2. maçın sonucunu bekliyordur bence. elenmemiz durumunda mariano'yu, feghouli'yi falan unutun derim. yasin, sinan, garry, donk, selçuk ligimiz için yeterlidir deyip sneijder'i de gönderdikten sonra ligdeki kümede kalma mücadelemize başlarız allahın izniyle.

    bu kadar rezalet bir yönetim olamaz. şu ana kadar yapılanlara bakalım. podolski sudan ucuza satıldı. bruma cengiz ünder'den ucuza satıldı ve sonraki satıştan yüzde maddesi bile koyulmadı. sneijder küstürüldü, uefa listesine adı yazılmadı. bruma sneijder podolski üçlüsünü kaybeden galatasaray nereden baksanız %75'ini falan kaybetti. yerlerine alınan belhanda, gomis, maicon gibi isimler bizleri tatmin etmedi. yönetimin sneijder konusundaki beceriksizliği yüzünden belhanda daha ayağının tozuyla takıma küstürüldü. maicon ilk maçında chedjou'yu arattı. bir tek gomis kumaşının iyi olduğunu belli etti ama hazır değil. hoca olacak olan beden eğitimi öğretmeni yaşanan rezaletten sonra komik bahaneler ardına sığındı. yönetim çıkıp tek bir kelime etmedi.

    bunları böyle yaza yaza bitiremeyiz. neresinden baksanız amatörlük akıyor yönetimden. böyle amatör tiplerin yapabileceği en fazla budur işte. fazlasını beklememek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın