resim
Koray Günter
Takım:Karagümrük
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.86
Uyruk:Almanya
  • 1018
    halen kendisinden umutlu olduğum adam.

    "ne yaptı da halen kendisinden umutlu olabiliyorsun" diyenler için açıklayayım:

    kimi adamın kumaşı vardır; üstüne koyarsa inanılmaz işler yapabilir. kimi adam ise ne kadar çalışsa da kritik sebeplerden dolayı oynayamaz. halı sahada maç öncesi ısınma adı altında kaleye şut çeken rakibi izlerken topa yatışından bile iyi/kötü topçu olduğunu anlarsınız.

    koraya kaliteli kumaşa sahip bir adam. serdar ve ahmet ikilisinden de iyi kumaşı. geçen sezon yaşadığı talihsiz sakatlık olmasa kg reyizi kulübeye hapsedeceğine ve ahmet transferinin yapılmayacak olduğuna eminim.

    bize, yabancılar iyi de olsa iyi türkler de gerekiyor. koray fm tabiri ile pa en yüksek olan oyuncumuz ve oynadığı maçlarda "tüallahbelanıversin" bir hata yapmadı. bu sezon o sezon olsun ve artık 11 stoperi bakmayalım istiyorum.

    edit: kg reyiz ifadesi muğlak bir ifade olmuş; salyangoz sağolsun uyardı. yazdıklarımızın pilot olmadığımız sürece gelecek nesiller tarafından okunabileceği mantığından hareketle, kg reyiz ifadesi ile anlatılmak istenenin oynadığı her maçta gol yedirme başarısı göstermesi hasebiyle "karşılıklı gol var" kuponlarını tutturan semih kaya olduğunu belirtmek isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın