resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3329
    sanırsın iki sezondur şampiyon oluyoruz, şampiyonlar ligi'nde gruptan çıkıyoruz, stadyum her maç full, gelirler tavan da futbolcu emeğinin karşılığında zam istiyor. ligi 4. bitirdin be adam, utanma da mı yok? düşünsene çalışıyorsun başarısızsın, işleri yanlış yapıyorsun, kafan da çalışmıyor ama patrona gidip ben zam istiyorum yoksa ayrılacağım diyorsun. patron güler ve "evet ya hahaha ben biliyorum bu fıkrayı, santrafor48 bey çok alemsiniz" der. eğer gerçekten zam istiyorsa yapılması gereken bellidir.

    bir gün kulübe çağırırsın; yasinciğim, yerli ronaldo'm benim, sen zam mı istiyorsun? geç otur bakalım dersin.
    sözleşmeni yeniden düzenledik deyip önüne koyarsın 800bin euro'dan 1+1 yıllık sözleşmeyi, eline de kapağını "şılak" diye açarak bir tane kalem verirsin ve suratına bakıp "nasıl? istediğiniz gibi olmuş mu sevgili 'şimdiki aklım 20 yaşında olsa real madrid'te oynardım' bey" dersin, biz dışarda bekliyoruz siz menajerinizle değerlendirin detayları dersin. sonra sebilden bir bardak su alıp balkona sigara içmeye çıkarsın.

    bir tek yasin değil, daha bir sezon önce ffp yüzünden men cezası almış kulübün hangi futbolcusu zam istese bu yapılmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın