• 750
    bizim toplumda bir sürü sivri var, hani böyle her sosyal/sanal ortamda kendini ispatlamaya çalışan sivrileri hep görürüz. bu sivriler sağa sola bok atarak, toplumun geneli tarafından kabul görmüş kişilere sallayarak toplum içinde yer edinmeye çalışırlar. bu sivriler her yerdeler sivrisinekler gibi..

    neden? çünkü bu sivriler kendilerini göstermek zorundalar, yer edinememiş çünkü eleman.. kabul görmemiş.. bastırılmış duyguları var.. etrafında saysan 2-3 kişi ya vardır ya yoktur, olanlar da kendisi gibidir. dolayısıyla sosyal/sanal mecrada bir noktaya gelebilmek için bu bastırılmış, ezik duygularını sağa sola vurarak kendilerini göstermeye çalışırlar.

    dolayısıyla hepimiz olduğu gibi quakerboy da bu tiplere illaki denk gelmiştir. bize düşen, bu tip sivrileri yok saymak.. sivri sabah akşam fotomaç, fanatik okuyor ama geliyor belki de bu sanal ortamın en sağlam kaynağını yıldırmak için elinden geleni yapıyor. neden? ezik çünkü. adamın ezikliği hayata dair bir çok önemli şeyden çok ama çok daha büyük.

    bu sivrileri takmayın, eleyin, gördüğünüz noktada sivrisinek muamelesi yapın, ezikliklerini yüzlerine yüzlerine vurun. vurun ki, gerçekten çok ama çok değersiz olduklarını anlatın.

    velhasıl, dön quakerboy! bilmek, öğrenmek istiyoruz olup bitenleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın