• 149
    öyle nefret ediyorum ki kendisinden anlatamam. lan tamam maaşlı elemansın belli, algı oyunları görevin, bari çaktırmadan yap yahu.

    galatasaray idmanı var taze taze. izliyorum, napıyor bizimkiler diye. arkada da bu konuşuyor maalesef. daha ilk saniyeden başlıyor sneijder şöyle yavşak, sneijder böyle göt, idman istemiyor, para istiyor, 11 garantisi istiyor, karı istiyor, bonservisini istiyor, alacaklarını istiyor, gelecek seneki maaşını, menajerinin komisyonunu, dursun'un evinin anahtarını bile istiyor, falan bitiremiyor. hani dinleyince dersin ki "özbek kulübün anahtarını verdi sneijder'e o yine de "nihahaha" diye kötü adam gülüşü yapıp "adamım bununla kurtulacağını mı sanıyorsun" diyerek fazlasını istedi. öyle de yavşak bir adam dersin. neyse sneijder biter bitmez başladı belhanda övmeye "şöyle top cambazı böyle top cambazı, şöyle hırslı, böyle çalışkan, sanki doğuştan galatasaraylıymış gibi davranıyor" falan... eeeh lan tamam biliyoruz, beğeniyoruz futbolcumuzu da, bu yersiz şişirmeler falan öyle kör göze parmak ki. dayanamadım kapadım. programın ilerleyen dakikalarında da uzun uzun dursun'u yalamış.

    yeni gelecek yönetim şu adamı kulübün yanına yaklaştırmasın da isterse selçuk'la ömürlük sözleşme yapsın yine eleştirmem. öyle tiksindim bu yaz lan adamdan.

    görüntüler de şurada. dayanabilirseniz izleyin.
    https://www.youtube.com/watch?v=2a1fsWMbErA
App Store'dan indirin Google Play'den alın