• 705
    kendisi galatasaray sözlük'ün en güzel değerlerinden biridir. sanırım kendisi için yapabileceğim en net tanım bu olur. uzun zamandır kendisine hakettiği övgüyü nacizane sunmak istiyordum, bugünkü gündem vesile olsun.

    yazdıkları entrylerdeki üslubundan, takındığı tavırlardan da gayet düzgün, saygılı bir insan olduğunu zaten anlıyorsunuz ama benim kendisi özelinde en çok takdirimi çeken özelliği; bu adamda kendini duyumcu diye pazarlayan gerizekalı malum guruhtaki kibrin zerresi yok. bilgiyi olması gerektiği gibi, bizim için gayet net bir şekilde aktarıyor. başka bir amacı olmadan, kendimi pazarlayayım derdine düşmeden, prim kasmadan. adam belli, galatasaray aşığı. sevincimizi de üzüntümüzü de anlıyor, bizimle paylaşıyor. ve yaptığı duyumlar da bende oldukça samimi bir izlenim bırakıyor.

    biz kendisini seviyoruz, galatasaray sözlük olarak değerini biliyoruz ve bize aktarmakta olduğu bilgilerden dolayı da çok memnunuz, çok teşekkür ediyoruz.

    kendisine tavsiyem, gökmen özdenak seviyesinde mantaliteye sahip kişilerin, manasız ve egoist yorumlarına hiç canını sıkmasın. bu sözlüğün çok büyük bir çoğunluğu senin değerini biliyor. bu gereksiz zihniyet de maalesef her toplulukta olduğu gibi buralarda da karşımıza çıkabiliyor. istisnalarla moralini bozmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın