resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 14242
    ne sneijder'miş be! geldiğinden beri bitmedi polemiği.

    öncelikle şunu söylemek istiyorum; burada sneijder kalsın diyen ne kadar kişi varsa, sneijderspor değil, galatasaray taraftarıdır. ''kalmasını isterim ama giderse de yıkılmam'' diyenler de galatasaray taraftarıdır. ''artık iş yapacağını düşünmüyorum, gitmeli'' diyen de galatasaray taraftarıdır. ancak her gün sneijder başlığına gelip nefret kusanlar, her gün aynı argümanlarla saldıranlar, medyanın ağzıyla nefret kusanlar, her maçtan sonra nefret kusanlar; bazı kişileri galatasaray'dan üstün tuttuğu için hala kendi içinde bir şeyleri hazmedememiş bir güruhtur. onların derdi kötü performans falan değil, geldiği ilk günden beri sneijder'i hazmedememiş olmalarıdır.

    buradaki insanlar yüz defa açıkladı, ben de açıklayayım: bizim derdimiz sneijder'in gitmesi değil, 2 yıldır bu adama yapmadığını bırakmayanlardır. 2.2 milyon ceza verenlerdir, geldiğinden beri hakkında ileri geri konuşan medyadır, tıpkı melo'ya saldırdığı argümanlarla -tatilden geç döndü, ilk senelerindeki gibi değil- saldıranlardır, adamın yaptığı asistlerde bile art niyet arayanlardır, sneijder'in maaşı batarken selçuk'un maaşından rahatsız olmayanlardır, sneijder'in yaşına laf söylerken pepe'yi salya akıtanlardır.

    son örneği de bugün yaşandı. neymiş ücretinde indirime gidilmesi teklif edilmiş de kabul etmemiş. yahu sorarlar adama 4 yıldır leş nasıl olunur dersi veren selçuk efendiye teklif ettin mi bunu diye! triplere girdiği için maaşına zam yapılan yasin'e teklif ettin mi bunu diye! yahu insan kendine sorar önce kendine: tolga ciğerci'nin 2 milyon, semih'in 1.7 milyon, selçuk'un 3 milyon aldığı yerde sneijder ne kadar almalı diye? bu dünya piyasası, performans durumu falan sneijder konusunda mı aklınıza geliyor bir tek?

    kimse kusura bakmasın, indirime gitmezse de helal olsun derim. neden gitsin ki? bu ülkede ses çıkarmayanı, gerektiği yerde egosunu da ortaya koymayanı, hatta taraftar gücünü de kullanmayanı ezerler. bu ülkede hayatta kalmanın kuralı budur. bu yüzden dün sneijder'i karşılamaya giden taraftara da helal olsun.

    sneijder ile ilgili entrylerime göz atabilirsiniz, sene içinde sene sonu gidebileceğini yazmıştım. bana kalırsa bu takımda sneijder çok iş yapar çünkü futbolu bilen adamlar geliyor takımımıza. ama yok ben illa herkesin koştuğu bir takım istiyorum diyorsa da tudor, güvenmekten başka çaremiz yok. ben gitmesini istemem yine de ama bu saatten sonra kalacağını düşünmüyorum. ipler koptu gibi sanki, keşke kalsa, güzel bir sene ile veda etse bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın