resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3283
    yasin ile sneijder'in de karşılaştırıldığını gördüm ya artık gözlerim açık gitmez. bize yıldız gelmesin abi bir zahmet; gelmesin yani adama yazık.

    normalde üslup bozmayı sevmem ama sneijder ile karşılaştırılan yasin'in skore etki eden bütün pozitif istatistiklerinde sneijder'in katkısı olduğu tüm bu maçları izlediğimden biliyorum. sneijder'in olmadığı maçlarda da yasin izliyoruz, sneijder'in sola yakın oynadığı maçlarda sağ kanatta oynayan yasin de izliyoruz ve çok şükür futboldan anlıyoruz. göz var izan var mantık var; sneijder'i eleştirin ama doğru eleştirin.

    kendisinin istediği maaş fazladır. nokta. kendisinin hali hazırda aldığı maaş takımdaki -kendisi gibi- diğer çöplerin maaşından azdır ancak bunun sebebi diğer çöplerin maaşının fazla olmasıdır. kendisine zam yapılmamalı, ancak hakkaniyetli davranmak adına diğer çöplerin maaşı düşürülmelidir.

    tombik bir sneijder dünyanın her yerinde en az 8 yasin gücündedir. adı nedeniyle başına bir adam konmuştur ve kalması durumunda konacaktır. yasin kim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın