resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3273
    2.2m € x 4 yıllık sözleşmeyi alırsa uğur karakullukçu tek bir kez "ya galatasaray için 100 üzerinden 100'lük değil de, 99'luk bir sözleşme olmuş olabilir mi acaba diye, bir saniyeliğine de olsa düşündüm" diye bir tweet atar, ondan sonra da emekli olduğu güne kadar düzenli aralıklarla "yaa ben herkesi eleştiririm işte böyle, kimseden korkmam! hele menajerler bana hiç karışamaz!" diye anlatır durur. uğur dedim de isme takılı kalmayın, sistem çarklarına çomak sokmaktan imtina eden herhangi bi spor yorumcusu ismi koyabilirsiniz.

    bunun dışında wesley başlığına her gün en az iki entry girip bu başlığa 2017 senesinde tek bir entry dahi girmemiş olan arkadaşlarımız var. nick verip rencide etmeyeyim de, onlar klasik olarak ölü taklidi yapıp yasin'in attığı ilk boş kaleye golde hemen "yaaa eleştirmiştiniz ama görüyorsunuz!" diye bir azar kayar bize, sezonu kapatırlar. onların da bugünkü yokluğuna şaşırmayın.

    quakerboy'un tabiriyle "transferde tam yetki" verilen bir menajerin, bu yetkiyle ilk icraatının kulüp bulması en zor futbolcusuna 4 yıllık kontrat ayarlamak olmasında şaşırılacak bir şey zaten yok.

    her şey olağan, standart tarife yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın