• 613
    herhangi bir transfer bütçemizin olmadığı, riva projesinin paralarının harcanmadığı, futbol takımının gelirleri sayesinde daha da fazla harcayabileceğimiz transfer dönemidir.

    bu sene yüksek paraların ödenmesi taraftarı şaşırtmış olabilir ancak bence kaynak futbol takımının gelirleridir. tek fark önceki senelerde bu gelirler temlikli olduğu için kasaya girmiyordu. bu sene kombineler ve loca satışları bu transferlerin kaynağı olacaktır. bu durum riva'nın parasının transfere harcanmasıyla değil, riva projesinin temlikleri kaldırdığı için gelirleri kullanabiliyor olmamızla açıklanabilir.

    ayrıca şu "orda bu kadar alıyordu burda bu kadar alıyor" geyiğini yapmaktan vazgeçelim artık. transfer ettiğiniz adamın değeri onun cebine giren para değildir. oyuncunun, oynadığı takıma olan maliyetidir.

    x oyuncu fransa'da 2m euro kazanıyor iken senden 3.5m kazanıyorsa bize olan maaliyeti, fransadaki x kulübüne olan maaliyetinden daha azdır. zira oynadığı takım, vergi oranı yüzünden bizden daha fazla para harcıyor aynı oyuncuya. bizim verdiğimiz rakamlara çıkamamaları o yüzden. adamların kazandığı parada öyle bir gözümüz var ki direkt adamın kazandığına odaklanıyoruz. her seferinde elma ile armutu topluyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın