• 1
    zizonkovac;

    tamam hepimiz maliz. biz lincoln lincoln diye bagiranlar goygoycuyuz. benim sevgilimi sutcu ile tupcu gruba aliyor ben pecete tutuyorum onlara (bkz: #156090). bulent korkmaz'a kotu teknik direktor, diyen guruh suan imza topluyorz, hepimiz toplanan imzalari icislerine ve futbol federasyonu'na gonderecegiz, dilekce de ozetle, resmi bir aciklama ile bizim futboldan anlamadigimizi, o yuzden konusmaya hakkimiz olmadiginin aciklanmasini istiyoruz. rijkaard suan istifasini yaziyor, sizan haberlere gore, sampiyonlar ligi sampiyonlugum var, hem de daha 3 sene once kazanmisim madalyami asamadim eve ama anlamiyorum futboldan anlayamiyorum, o yuzden bu isi birakiyorum yerime zizonkovac gecsin diye yazmis. sadece galatasaray'dan istifa etmiyor, futbol dunyasindan da ayriliyormus. kadir topbas'dan maas arti ssk isteyip, copculuge er olarak baslicakmis. yeni kariyer hedefi copcu onbasisi olmakmis. (bkz: #154463).

    lincoln kendine gelen teklifleri, ben zizonkovac'i cok sinirlendirdim, onun siniri gecene kadar, hic bir yerde oynamam hatta futbolu birakiyorum demis brezilya'da rio de jenario times gazetesine.

    sozluk'e gelirsek; biz tum yazarlar olarak ironiden anlayamayacak kadar mal, salak, idiot, moronuz tamam bunu kabul ediyoruz. senin yazi seviyen hepimizin ustunde hatta zygmunt bauman, oscar wilde bile biz yazmaktan anlamiyoruz, zizonkovac hepimizden iyi yaziyor diye aciklamalarini hazirliyorlar suan. hagi ve gs sana sozlugun tapusunu vericeklermis.

    bak tamamladin misyonunu, daha yapabilecegin bir sey kalmadi. git artik, ben fenerbahce maglubiyetiyle huzunlere bogulup, sozluge girdigim zaman bir de senin dirdirini cekmeyeyim. bok atmayi bir tek sen biliyormussun gibi davranma. sozlugun huzurunu kaciyorsun, olmayan keyfimizin iyice icine siciyorsun.

    git kendinden daha cok nefret ettirmeden.

    en icten nefretim ve sinirlerimle
    soy ozan
App Store'dan indirin Google Play'den alın