• 606
    şu anda konoplyankaolayı da sakinleşmişken, yazmak istedim. izlenmesi gereken yol, gerçekten kendini takıma vermiş ve fit bir sneijderile:

    ---------------gomis------------
    -belhanda----wesley----sinan--
    ------transfer------transfer------ şeklinde olması gerektiğini düşünüyorum. sinan gümüşyerine garry rodriguesde olabilir.

    belki belhandaiçin ideal pozisyon bu değil ama pozisyona yabancı da değil. hantal ve fiziksiz bir oyuncu değil zaten, kaldırabilir sol kanadı. bu yüzden transfere harcanacak paranın kanat pozisyonuna değil, orta saha merkez pozisyonuna harcanması, solda belhanda'nın oynamasını telafi edecektir. kaldı ki on numara pozisyonu opsiyonu olması sneijder'i de daha iyi durumda tutacaktır, maç sırasında sneijderyok olduğunda belhandaoraya kayabilir. kanatlarımız da berbat durumda değil şu an, en azından orta saha kadar kötü değil. benrodrgiues'ten umutluyum mesela. son gelen haberler de iyi. sinanda artık son şansını kullansın, yeteneklerine ihanet ediyor.

    bana göre takımın ortası zayıfsa kanatlarında kim olursa olsun fark etmez. ha konoplyankagerçekten heyecan verici bir oyuncu, ama konoplyanka'nın gelmesi, tek orta saha transferi yaptıracaksa kesinlikle gelmesin. ayrıca konoplyanka'nın gelmesinin tek koşulu var o da sneijder'in gitmesi. konoplyankasağ kanat oynamaz geçiniz onu; belhandaon numaraya kaymalı ki konoplyankaoynasın.

    belhanda, rodrigues, yasin, sinan, sneijder beşlisi ile forvetin arkasındaki hat çeşitli şekillerde kurulabilir.

    ama orta saha selçukve tolgaile o-la-maz! tek transferle de olamaz. o göbek yenilenmek zorunda.

    asamoah, vainqueur, lemina, imbula...

    eğer sneijdergiderse o zaman kanat transferi tekrar gündeme gelebilir. ki o da sağ orijinli biri olmalı bana göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın