• 125
    büyük bir sorumluluğa sahip taraftarların ellerinde bulundurduğu karttır. dursun özbek var iken 1 lira dahi harcamayacak kısımdayım ben. o sebeple en fazla bu karta parasını harcamış isimlere tavsiyede bulunabilirim.

    galatasaray'da kan değişikliği şart. bu değişiklik de bana göre selçuk ve sneijder'i göndermekle başlamalı. lakin hayatta herşeyde olduğu gibi takımımda da adalet isterim.

    şimdi öncelikle realist birisiyim ve farkındayım ki selçuk'tan memnun olunmasa dahi göndermek çok zor. sneijder müthiş bir marka ve alıcısı her zaman bulunabilir. lakin ben taraftarım, yönetici değilim, 'elit' yetiştirilmedim.

    lakin bizim yöneticilerimiz yetiştirildi ve yönetmeyi bildikleri için bizi temsil ediyorlar. eğer yöneticilerse o selçuk'a bir şeyler yapıp gönderecekler. selçuk kimdir ki sneijder'e kendisini seçiyoruz. bu ancak türkiye'de olabilecek bir şey.

    kombine sahipleri bu 8 numaralı futbolcuya tribünlerde gerekli tepkiyi göstermek zorundalar. bu adamın keyfine hocalar yendi ve ağam şimdi de sneijder'i yiyecek. kombine kart sahipleri selçuk inan isimli insana gerekli tepkiyi göstermeli ve istenmiyorsun mesajı verilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın