• 25
    hayir benim anlamadigim madem burasi kemalist-solcu yuvasi(ki degil), madem herkes kindar ve linc manyagi, madem butun modlar fasist, ne diye tekrar tekrar yazar oluyorsun arkadasim? yani girmezsin sozluge olur biter. ha tekrar tekrar gelip ayni konulari kasiyorsan, insanlarin hassas oldugu konularda (mantikli argumanlarla dolu entryleri bir tarafa birakiyorum) sacma sapan saldirgan yorumlar yapip yazarlari cevap vermeleri icin kiskirtiyorsan kimseye fasist falan demeye de hakkin yok. twitter kullanmayi sevmiyorum o yuzden buradan yaziyorum nasilsa okuyorsun.

    ayrica kendisinin siyasi gorusunu ya da oy verdigi partiyi ailesi bile bilmezmis sozde ama yazdiklarindan acikca anlasildigi uzere (sozlugun kemalist ve solcu kaynamasi-sozlukte secilmis cumhurbaskanina saygisizlik yapilmasi vs) kendisinin siyasi gorusu ortada. bunu o gorusten insanlar burda barinamazlar diye yazmiyorum, bunu kendisinin yazdiklarindaki tutarsizliklari ortaya cikarmak icin yaziyorum.

    son sozum: madem ucuruldugun icin mutlusun, ucuruldugun yerde kal arkadasim. 2 ay sonra ozbilmemnerieper 47 diye hesap acip bu fasist sozluge gelme.

    not: kendisinin soyledigi konularda hakli oldugu tek nokta modlarin biri. digerlerinden boyle bir sey gormedim ama bir mod gercekten sozlugun gizli fasisti. kendisinin entrylerini gordugum her yerde itinayla ofluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın