• 1917
    biraz gündemdeki transfer söylentileri, biraz renkdaşların kanaatleri, biraz beklentiler ve biraz da engelleyemeyeceğimiz faktörlere dayanarak, olabilecek en iyi kadroyu yazmaya çalışırsam:

    muslera - corchia - serdar aziz - maicon - clichy - ben arfa - lemina - selçuk inan - belhanda - sneijder - gomis

    serdar aziz'i yazma sebebim, maicon'un geldiğini varsayarsak geriye kalanlar arasında en tercih edilebilir olanıdır. tabi ki ideal on birde sürekli yer bulabilmesi için sakatlık yaşamaması lazım.

    corchia yazılıp çizildi, yalanım yok fm'den biliyorum, ama çeşitli mecralarda methini çok duyduğum bir oyuncu ama linnes'e haksızlık etmeyeceksek de mutlu olacağım. dolayısıyla buraya linnes de yazılabilir.

    selçuk inan'ın oynamasını geç, takımda durmasını bile istemiyorum, ama malesef tudor'un gelecek sezon da kendisini banko düşündüğü fazlaca dillendiriliyor.

    belhanda'nın kağıt üzerinde solda, ama oyun içinde içeri kat ederek forvet arkasını ikileyeceğini düşünüyorum. zira arkasında sağlam bir clichy'ye açacağı alanlarla sneijder gibi bir şut tehdidini de gomis'in yanına rakip için tehlikeli bölgeye itecektir.

    ben arfa'nın geleceeğine inanmasam da, bu konudaki söylentilere kulak asmamazlık edemedim. adam gerçek bir top cambazı ve aşısı tuttuğu takdirde sağda yasin kanserinden kurtarır bizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın