resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13816
    takım sneijder'e göre dizayn ediliyormuş. bunu diyene de ilk defa rastladım yalnız.

    sneijder'e göre takım kurulsa adam doğru düzgün kanatlarla, orta sahalarla ve forvetle oynar.

    bakalım kimlerle oynamış geldiğinden beri;

    orta saha: melo, selçuk, ceyhun, yekta, bilal, de jong, dzemaili

    kanatlar: bruma, yasin, sinan, podolski (15-16 sezonu)

    forvet: drogba, pandev, umut, burak, eren, podolski (16-17 sezonu)

    şu listede 4 tane işe yarar adam var. drogba, bruma, melo, podolski.

    13-14 sezonunda drogba ve burak ile oynadı burak'a rağmen çılgın attı, bence en verimli sezonuydu. arkada da yine bana göre kariyerinin en iyi sezonunu geçiren melo ve foyası ortaya çıkmaya başlayan selçuk var. 17 gol 9 asist.

    14-15 sezonu umut, burak ve yasin ile oynadı. burak'ın son 6-7 hafta golü yok, umut'un kendine hayrı yok, yasin'i de sneijder oynattı yine. selçuk bildiğimiz gibi, hamit melo'nun boşluğunu çok iyi doldurdu ve melo sakatlıktan sonra çok formda döndü. 14 gol 7 asist. muslera ile birlikte şampiyonluğun mimarı.

    15-16 sezonuna hamzazede olarak girmişiz, kondisyon olarak bitik bir takım. gerekli transferler yapılmadığı gibi iyi olanlar da gönderilmiş (bruma, melo, telles.) sneijder gibi bir adamın arkasına 2 tane helva (selçuk, bilal) koyulmuş önünde de bir burak bir umut oynuyor işe yarar tek adam podolski. 5 gol 10 asist. (3 defa teknik direktör değişti.)

    16-17 sezonu yine etrafına iyi takım kurulmamış, orta saha eksiklikleri hala aynı, işe yarayan 2 tane adam var bruma ve podolski. keza sneijder de bruma ile bayağı iyi anlaştı zaten. kötü gidişatın ona yıkıldığı yerde 5 gol 17 asist.

    adamı yerin dibine sokmakla kalmayıp bir de takım ona göre kuruldu diyorsunuz. ona göre kurulsa selçuk, yasin, semih, bilal, umut, burak falan olmaz bu takımda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın