resim
Képler Laveran Lima Ferreira
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.87
Uyruk:Portekiz
  • 404
    beşiktaş'a gelirse marcelo-pepe ikilisi ligin en sağlam tandemi olur hem de açık ara. lig için direkt favori olurlar cl için de çok önemli takviye olur.
    millet pepe'ye burun kıvırıyor arkadaş, 10 seneye yakın real madrid defansında yer almış topçudan bahsediyoruz. kaldı ki son euro 2016'da da şampiyon olan milli takım defansını etkin bir şekilde koruyordu ve 33 yaşındaydı. roberto carlos bu lige geldiğinde 30 küsurlardaydı ve fener'in cl'de çeyrek oynayan kadronun sol bekiydi. yani demem o ki ligin çok üzerinde bir stoper hızından bir şeyler kaybetse de...
    başka bir dem vurulan konu çirkef olmasıymış. sade bu lig için değil dünyada her büyük takımın kadrolarında bu tarz oyuncular yer almıştır ve ihtiyaç da vardır. seni sahada ezdirmez, rakibe karşı psikolojik olarak üstün duruma gecersin(her kadıköy deplasmanında veya stresli anadolu takım deplasmanlarında ezilmezsin mesela). fenerbahce'de lugano hayatım boyunca en imrendigim 4-5 rakip topcusundan biri olmuştur mesela, keza melo zaten bas tâcımızdı.
    bazıları da karaktersiz falan yazmış ya duyan da ligi yedi güzel adam seti zannedecek.
    bizim için hayal olarak görüyorum ama keşke gelse :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın