resim
Ahmet Yılmaz Çalık
Mevki:Stoper
Doğum:26.02.1994
Ölüm:11.01.2022 (27)
Uyruk:Türkiye
  • 723
    hakkında yazılan eleştirileri temelsiz ve saçma bulduğum topçu. yamulmuyorsam 17-18 yaşlarında ilk resmi maçına cıktı ve rakip fenerbahçeydi, üstelik harika maç çıkarmıştı. o günden bu güne üstüne koyarak kendini gelistirdi, yani semih kaya olacak tembel teneke ile kıyas edilmemeli. henüz 23 ünde ve 100 küsur maça çıktı ve şimdi milli takım stoperi. e fatih terim'de gerizekalı değil ki kendisine güveniyor. ülkedeki stoper kıtlığından göze hoş geldiği falan yazılmış. neyse ki elimizde imkan var da dünya liglerini izleyebiliyoruz. az hava hakimiyeti olup, çevre kontrolü olan biraz da top kullanmayı bilen genç stoperler için 8-10'dan aşağı istemiyor avrupa takımları. tamam kabul ahmet henüz o seviyelerde değil ancak yaşı ve kumaşı ile o seviyelere gelebilecek potansiyelde. (ulan biz kalas serveti azıcık lisan bilse 7'ye marsilya'ya okutuyorduk o aklıma geldi şu an).
    hele hele kafa yapısını eleştirenler var, kendisine ahlak satan tayfa onlara hiç girmeyeyim. şu sitedeki entry'lerin %90 ına baktığımda az gelişmişlik, geri kalmışlık ve şımarıklık görüyorum, özellikle son zamanlarda(bu da başka bir başlığın konusu, uzatmayacağım)
    sözün özü kendisinde gelişime açık bir potansiyel var ve tudor'u ahmet konusunda ayrıca merak ediyorum. umarım kendisi gelişmeye devam eder ve tudor'da bu noktada kendisini kazanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın