• 74
    olmayan operasyondur. dursun'u her fırsatta eleştiren bir kaç iyi galatasaraylı sneijder eleştirince linç ile susturulmaya çalışılıyor bu paranoya yüzünden. "bunlaaar tetikçiii bunlaaar haiiin "

    sneijder'e bu kadar güveniyorsanız bu panik neden ? topunu oynayıp sustursa ya herkesi ? sneijder neden eskiden olmadığı kadar eleştiriliyor ?
    madem biz hainiz neden daha önceden yapmıyorduk bu operasyonu ?

    ortada kabul edilmek istenmeyen ve kılıf aranan gerçekler var. galatasaray son iki sezonda 6. ve 4. oldu mu olmadı mı ? hiç ama şu ama bu demeyin. başarılar sneijder'e başarısızlıklar diğer herkese yazılacak öyle mi yok ya !!!

    biz sneijder gitsin diyenleri de yerli sevici ilan edenler var. kafalarında belli denklemler ve ezberler var bunu diyenlerin, ve bunların dışına asla çıkamıyor. olaylara farklı bir gözle bakmayı reddediyorlar. kendini inandırdığı gerçekleri var kafasında. bu kişileri aksine asla ikna edemeyeceğiniz gibi denemeniz bile çileden çıkarır bu kişileri. kutsalı olan sneijder'in putunun yıkılmasından korkar. çünkü itiraf edemeseler de onlar da bilmektedir ki sneijder çoktandır bıraktı futbolu. onlar bir yalana inanmak istiyor. sneijder'in 15 asist yapıp 4. bitirilen sezon onları tatmin ediyor neden bozmak istesinler ki bunu ?

    bu istatistikleri de tartışmak gerek. anti burakçı olarak soruyorum; bu adam gol atıyor muydu atmıyor muydu ? evet atıyordu ama gittiği gün hepimiz sevinç çığlıkları attık. evet şuan sneijder de asist yapıyor. ama bunun takıma katkısı yüzde kaç ? verimlilik oranı ne ? sneijder'in içeri şişirdiği top eren'in dehşet röveşatası ile gol oluyorsa buna asist yazılabilir mi ? sneijder olmasa bu sezon kaçıncı olurduk mesela sizce ? yine dört olacaktık zaten ulan !!

    yazılacak daha çok şey var da bir şey değişmeyecek. size sneijderspor ile mutluluklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın