• 69
    son günlerde hızlanan ama geldiği ilk günden bu yana var olan pis operasyon. tabi bu algıcılar iki tip. birincisi bazı galatasaraylılar ki çok büyük bir kısmı sıkı terimcidir. hocaları bu transferi istemedi diye, bu transfer aysal'ın bir imzası diye sneijder'e hiç ısınamadılar. iyi futbolcu olduğunu bile zor kabullendiler ama sneijder zamanla onları ikna etti. derken sürekli hoca değiştiren, rezil bir başkana ve bomboş tribünlere sahip galatasaray zamanla çökmeye başladı. bu süreçte bu arkadaşların misyonu da bu düşüşteki ana sorumlulardan birinin sneijder olduğuna milleti ikna etmekti. her gol ve asist yapamadığı maçlarda başlığına doluştular. yetmedi asistlerine bile bir kulp bulmaya başladılar. kibirlerine ve önyargılarına yenik düştüler. dediğim gibi sneijder düşmanlıkları ta en başından geliyor. formu düştü söylemi sadece bir bahane.

    ikinci tip algıcılar ise direk fenerliler. normal ortalama fenerliyi kast etmiyorum. onların ağzından "ah şu adam bizde olsaydı var ya" cümlelerini çok duydum. benim bahsettiğim fenerliler aziz, rıdvan tipi fenerliler. 28 yaşında bir dünya yıldızının galatasaray'a gelmesini hazmedemediler. hep maliyetini konuştular. sneijder'den daha fazla para alan ama yaptığı katkı sneijder'in onda biri bile olmayan van persie'yi hiç konuşmadılar. buradan anlayabilirsiniz art niyetlerini. hep ezikliklerini dışa vurdular. melo meselesi de öyleydi. melo fenerbahçe'de oynasaydı hala türkiye'de olur ve hakkında ama çok büyük futbolcu denilirdi. ama melo galatasaraylı olunca bir kere bile futbolculuğunu konuşmadı bu şerefsizler. tek iltifatları sert futbolcu falandı işte.

    sneijder suçsuz değil. ama son 5 seneyi de göz önüne alarak konuşun. muslera dışında ki o da kaleci zaten, sneijder'den daha formda ve faydalı bana bir oyuncu söylesinler. o zaman sneijder'i asalım, keselim, gönderelim. ama eğer yoksa ve eldeki en iyi futbolcunun satılmasını istiyorlarsa bu istekleri aptallık ya da inat değil de nedir diye sormak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın