• 67
    hala bu operasyonun sebebinin, sneijder'in performansı olduğunu sananlar var.

    yahu saf mısınız? performansla, onla bunla alakası yok bunun. medya, tıpkı melo gibi bu adamı da geldiği günden beri sindiremedi. en iyi zamanında da eleştirildi, şimdi de eleştiriliyor. sneijder iyi bir sezon geçirmedi, kabul. ama adamlar öyle bir kurulmuş ki asist kralı olmasına bile çamur atıyorlar. neymiş, ligin tepesindekilere ne yapmış? ulan hayatımda bu kadar saçma argüman görmedim. peki ben de bunu soruyorum o halde böyle düşünen dahilere(!):

    iç saha beşiktaş maçı: hakem yasin'in pozisyonuna penaltı verseydi ne olurdu? o harika pası atan kimdi?
    yine iç saha beşiktaş maçı: sneijder'in bütün beşiktaş takımını kitleyerek attığı pası tolga gol yapabilseydi ne olurdu?

    iç saha fenerbahçe maçı: garry sneijder'in harika pasını gol yapabilseydi ne olurdu?

    hani siz çok zekisiniz ya, hani istatistikler sizi kandırmaya yetmiyor ya, bunları niye düşünmüyorsunuz? hadi bunları da geçtim, bu adamı yıllardır istatistik üzerinden vuranlar, bu adam umut bulut'la oynarken; ''abi adamın önünde umut bulut oynuyor'' demiş mi? o zaman o pırıl pırıl beyinlerinizi çalıştırmayı bilmiyordunuz galiba.

    tekrar söylüyorum sneijder iyi bir sezon geçirmedi, ama medyadaki bu tavrın sebebi performans falan değil beyler, art niyet. 4 yıldır mide bulandıran selçuk'u eleştirmemelerinin sebebi de art niyet.

    edit: mocuishle hatırlattı, vodafone arena'da son dakikada kaçan pozisyonda da pası atan sneijder'miş. tüh ya 4 oldu. ama neyse. gol olunca ''ya sinan kaçırsaydı'', gol olmayınca ''sneijder ne yapmış'' böyle devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın