• 63
    işte bu işler böyle oluyor. riva ihalesi rahatça gerçekleşsin diye ortaya atılan isimlerden hiçbirisinin transferi gerçekleşmeyecek, belki 32'lik gomis hariç. 3 senedir taraftarın beklentisini ibrahimoviç'lerden mahmut tekdemir'lere kadar düşüren bu yönetim, 3. senede de aynı durumun gerçekleşeceğini bildiğinden, medyaya takımın en iyi oyuncusunun gönderilmek istendiği haberlerini servis eder.

    bu servis sonrası taraftarlar galeyana gelerek, transfer istemek yerine sneijder'in takımda kalmasını istemek durumunda kalır. bu öyle bir algı operasyonudur ki, en sonunda sneijder'in takımda kalacak olması yapılacak 10 transfere bedel duruma gelir. bu arada medyada dolanan o iyi futbolcu isimleri de, küçük puntolu haberler ile bir bir silinir. sonunda sneijder'li ama defansında donk, semih, orta sahasında selçuk, tolga oynayan bir takım ortaya çıkar.

    sneijder bir yere gitmeyecek. göndermek isteseler de gitmeyecek. daha önce de söyledik yine söyleyelim, 2018'de dünya kupası var. göz önünde olmak isteyecek. kontratı da var.

    şimdi biz haklı olarak sneijder gitmesin diye ortalığı birbirine katarken, sırasıyla imbula, acerbi, maicon, tete ve clichy yalanlanacak, sona da belhanda bırakılacak ki sneijder gidebilir korkusu taraftarın içinde yaşamaya devam etsin. yeni sezona ise 5-6 ossuruktan transfer ile girip yine 5. veya 6. olacağız.

    medyadaki çığırtkanlar biraz iş ahlakı sahibi olsalar, taraftarı böyle bir oyun içerisine çekmek yerine çıkıp mertçe doğruları söylerler. kokuşmuş bir ülkede yaşıyoruz maalesef. ayakların baş yerine geçmiş olduğu bir ülkede...
App Store'dan indirin Google Play'den alın